عزيزي الزائرً ارجو دعم صفحتنا على الفيسبوك وحسابنا على تويتر عبر الايقونات التالية

الاثنين، يوليو 22، 2013

طريقة عمل شوربة الفراخ بالكريمة

طريقة عمل شوربة الفراخ بالكريمة





طريقة شوربة الفراخ بالكريمة


المقادير:
2 شريحة فراخ بانيه مقطّعة مكعبات صغيرة
4 قطع مشروم مقطّعة قطع صغيرة
½ ملعقة صغيرة زنجبيل طازج مفروم
3 كوب شوربة فراخ
2 ملعقة كبيرة زبدة
ثمرة بصل مبشورة
كوب كريمة لباني
ملح وفلفل أسود
ملعقة كبيرة دقيق
فص ثوم مفروم

الطريقة:
1- سيّحي الزبدة على النار، وشوّحي فيها البصل والثوم والزنجبيل لحد ما يبقى لونهم دهبي، وبعدين ضيفي مكعبات الفراخ وقلّبيهم مع بعض على النار لحد ما الفراخ تستوي.

2- ضيفي على الخليط الشوربة والملح والفلفل وقلّبيهم مع بعض على النار وسيبي الخليط يغلي شوية، وبعد كده قلّلي درجة الحرارة وسيبيه على نار هادية لمدة 10 دقائق.

3- ضيفي الكريمة على الشوربة وقلّبيهم مع بعض على النار شوية، وبعد كده ارفعيها من على النار واغرفيها في أطباق التقديم وزيّنيها بالبقدونس الأخضر.




جميع الحقوق محفوظة لمدونة مدونة بنات كول 2013

تصميم : دحوم