22.7.13

طريقة عمل شوربة الفراخ بالكريمة

طريقة عمل شوربة الفراخ بالكريمة





طريقة شوربة الفراخ بالكريمة


المقادير:
2 شريحة فراخ بانيه مقطّعة مكعبات صغيرة
4 قطع مشروم مقطّعة قطع صغيرة
½ ملعقة صغيرة زنجبيل طازج مفروم
3 كوب شوربة فراخ
2 ملعقة كبيرة زبدة
ثمرة بصل مبشورة
كوب كريمة لباني
ملح وفلفل أسود
ملعقة كبيرة دقيق
فص ثوم مفروم

الطريقة:
1- سيّحي الزبدة على النار، وشوّحي فيها البصل والثوم والزنجبيل لحد ما يبقى لونهم دهبي، وبعدين ضيفي مكعبات الفراخ وقلّبيهم مع بعض على النار لحد ما الفراخ تستوي.

2- ضيفي على الخليط الشوربة والملح والفلفل وقلّبيهم مع بعض على النار وسيبي الخليط يغلي شوية، وبعد كده قلّلي درجة الحرارة وسيبيه على نار هادية لمدة 10 دقائق.

3- ضيفي الكريمة على الشوربة وقلّبيهم مع بعض على النار شوية، وبعد كده ارفعيها من على النار واغرفيها في أطباق التقديم وزيّنيها بالبقدونس الأخضر.




0 التعليقات:

إرسال تعليق

ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More